2011-03-29


Örhängen med två berlocker. Självklart går det att få andra berlocker, detta var en beställning jag fick, så det är bara säga till vad ni vill ha på så försöker jag fixa det. Även fast detta är sjukt snyggt också.


Dessa kostar i alla fall 80kr/paret (priserna kan ändras beroende på berlockval).


Tänkte bara påminna er om dessa armband, enkla och snygga. Plus att man kan hänga på exakt vad man vill. Dessa kostar bara 50kr, så fynda på! En perfekt present att ge bort till någon kan jag lova.

2011-03-27

Någon som är intresserad av ear cuff's? Hör av er!

Hej på er! Jag vet att det var länge sen jag la upp någonting, men känner att jag inte vill sitta och göra saker som folk inte vill ha. Så därför tänkte jag fråga er ifall det är någonting ni är intresserade över? Här ovan hittade jag fyra berlocker jag tycker är ursnygga som jag skulle kunna beställa hem ifall ni är intresserade, jag kan även få tag på annat ifall ni berättar för mig vad ni vill ha! Var inte fega. Jag älskar när ni kommer med egna förslag, annars kanske jag bara sitter och göra saker ni INTE vill ha och det känns ju dumt.. :)

2011-03-20


Ett par enkla men samtidigt söta örhängen. Dessa kotar 50kr/paret.
Jag hoppas ni kommer ihåg vad jag sagt att ifall ni är intresserade av någonting speciellt som ni inte sett här eller vill ändra på någonting jag gjort och göra det mer "eget", så säg bara till mig. Jag tycker bara det är roligt.

2011-03-09

2011-03-08



Döskalleörhängen 50kr/paret.

Och tänkte bara påminna er om att allt jag säljer är nickelfritt!


Rosettörhängen en annan modell. Finns ett par! Så snabba på om ni vill ha dessa. Dessa blir dina för 70kr! Hör av dig vid intresse. ♥

2011-03-06


Kommit hem nu och var direkt tvungen att börja med ett par örhängen. Har ju inte pysslat någonting på hela helgen så fingrarna drogs mot tängerna då jag kom in på mitt rum.
Det vart ett par korsörhängen som ni själva ser. Jag är väldigt förtjust i kors, de är så enkla men samtidigt snygga. Någon som håller med mig? Dessutom är det ju väldigt modernt nu .. haha!

Dessa kostar 70kr/paret.
De är 39*16 mm!

2011-03-02

Här har ni en bild på underverken jag precis tillverkat. Funderat på denna modell ett tag men har haft lite svårt att få tag på rosetter, men nu gick det och visst var de fina? Jag diggar dem i alla fall, själv velat ha såna länge och nu kunde jag tillverka egna, like it.
Dessa kostar 70kr/paret.