2011-01-29

Happy Nathalie, idag blev två armband till sålda. De är faktiskt massor som vill ha sånna. Och jag förstår faktiskt varför, inte för jag gjort dem, utan för att de är så enkla och samtidigt så snygga och man kan ju använda dem med eller utan berlocker. Det är sjukt snyggt både och! ♥

2011-01-28


Tänkte visa er en sjukt snygg ring jag köpte idag, det ska föreställa en uggla och just nu är jag i en fågelfas, jag älskar nästan alla föremål (ah eller i alla fall på smycken) som liknar fåglar. Speciellt ugglor. Så det är lite som inspiration för mig, jag får en massa inspiration av att bara gå omkring i smyckesaffärer och titta på saker, så många ideér flyger alltid upp i hjärnan på mig(!) ♥

Beställde hem en berlock till mitt berlockarmband och eftersom jag ÄLSKAR teater så var denna berlock riktigt passande, visst var den fin? Så nu är jag helnöjd med mitt armband.

Och som jag sagt så säg bara till ifall ni är intresserade av någonting ni ser på min blogg, allt är självklart nickelfritt. Jag kör enbart på det! ♥

Hej på er, hoppas ni fortfarande tycker bloggen är intressant.
Idag då jag kom hem så hade mina nya klolås kommit, så nu kan jag äntligen fortsätta med mina berlockarmband, vart riktigt nöjd och de var i riktigt bra skick dessutom.

Blir inte så mycket pysslande i helgen för mina bindringar har tagit slut och jag har fått beställa nya, men de kommer inte förens efter helgen. Så blir lite mer då.

Så ha en bra helg. ♥

2011-01-26


Hej, tänkte visa er ett armband där du kan sätta fast berlocker som jag precis gjort till min syster och mig själv. Tyckte det var riktigt fint faktiskt och enkelt, fast det ska det ju vara. Passar dessutom perfekt pga. jag köpte en berlock till mig själv igår, visar det då det kommer hem.

Är ni intresserad av ett sånthär själv är det bara höra av sig. ♥

2011-01-25


Hej på er läsare!
Idag är jag riktigt glad, nu har nämligen alla saker kommit. Då jag kom hem låg dom där och ropade på mig i brevlådan. Som ni ser fanns det döskalle-, fe- och hjärtberlocker ("made with love") sen fick jag även med ett par hjärtan (inte berlocker). Fick även "åttor" och en kedja på 5m. Jag älskar den kedjan, den var riktigt, riktigt snygg. Kommer använda den riktigt mycket!

Hoppas ni har det bra. ♥

2011-01-19

Hej! Jag heter Nathalie och ett av mina stora intressen är att tillverka smycken. Eftersom jag dessutom tycker om att blogga och ta kort så tänkte jag kombinera mina intressen med att göra en smyckesblogg.
Jag har valt att döpa mina smycken till "Unik!" eftersom det är unika smycken och inte många som har.
Jag kommer använda mig mycket utav bindringar som jag tycker är väldigt intressant att arbeta med. Det är ovanligt och ganska svårt.

Jag hoppas att ni tycker detta låter intressant och vill följa mig i denna blogg. Jag kommer att lägga upp bilder och skriva om hur det går för mig så fort jag fått hem det material jag ska jobba med.

OCH självklart, ifall det är någonting ni undrar över eller om ni är intresserade över att köpa någonting så är det bara att skriva till mig. Ni ser mailen här ovan på headern men för att göra det lätt för er så kan jag skriva den igen. unik.nathalie@live.se

Ps, ALLT är självklart nickelfritt.